Entrenador/a Personal

Activitat Fisica

Que és un entrenador/a personal?

És una persona que et porta i et guia, i fa un control individual del teu entrenament o activitat física, desenvolupant com modificació de comportaments de la vida quotidiana i hàbits de salut.

Moltes persones demanen un entrenador/a personal després d’haver provat fer esport pel seu compte o, fins itot, després d’haver adquirit aparells cars que semblaven quasu miraculosos en els anuncis i que al cap del temps han quedat arraconats al garatge de casa. D’altres tenen necessitat d’assolir més ràpidament i amb menys esforços els seus objectius, ja sigui millorar la marca i el rendiment del seu esport de competició, fer esport de base, salut, aparença corporal o simplement trobar-se millor. També hi ha persones que hanpatit una lesió i han de tenir molta cura per recuperar-se i no lesionar-se de nou, persones amb problemes de salut diversos: mobilitat reduïda,fibromiàlgia, cardiovasculars, osteoporosi, artritis, diabetis, artrosi, mal d’esquena… etc

Personalitzats

El disseny es fa conjuntament amb tu en funció de les teves característiques. Plans de treball específics per: reforç en la recuperació, musculació, tonificació, preparació de proves físiques. Adaptació de l’entrenament per a gent amb discapacitats..

Pilates - El Complex

Segurs

Perquè el teu entrenador/a es dedicarà exclusivamen t a tu. Cada moviment serà controlat i guiat per la seguretat, evitant situacions de risc que puguin acabar en una lesió. Només faras allò que siguis capaç de fer.

Eficaços

Perquè t’ajudarà a optimitzar el temps, a estalviar energia i costos innecessaris, a fer un entrenament efectiu i a aconseguir més i millors resultats en menys temps.

MOTIVADORS

Pel compromís que tens amb l’entrenador/a, la constància serà la clau per gaudir i assolir allò que et proposis.
Seguint la planificació de l’entrenament obtindràs la motivació necessària per continuar fent la teva activitat, per descobrir nous mètodes de treball i formes més efectives que et demanen cada vegada un pas més endavant en els teus objectius.

Servei que s’ha d’abonar a part

Els abonats totals gaudeixen de grans descomptes!! Demana informació al personal tècnic o Atenció al Client

 

Beneficiat del 20 % de descompte

A partir de la segona compra, en abonaments de 10 sessions d’entrenador personal, dintre del mateix any.