ENTRENA AMB NOSALTRES!

Entrenador/a personal

DESCOBREIX UN NOU CONCEPTE DE SALUT!

Ara és el teu moment! Deixa’t estimar!
Servei personalitzat, eficaç, segur i motivant.
Durant una hora gaudiràs d’un entrenador/a personal,
que dissenyarà el programa i progressió que millor s’adapti
a les teves necessitats i objectius.

QUÈ ÉS UN ENTRENADOR/A PERSONAL?
És una persona que et porta i et guia i fa un control individual del teu entrenament o activitat física, desenvolupant com modificació de comportaments de la vida quotidiana i hàbits de salut.

QUINS AVANTATGES TÉ UN ENTRENADOR/A PERSONAL?
Moltes persones demanen un entrenador/a personal després d’haver provat fer esport pel seu compte o, fins i tot, després d’haver adquirit aparells cars que semblaven quasi miraculosos en els anuncis i que al cap del temps han quedat arraconats al garatge de casa. D’altres tenen necessitat d‘assolir més ràpidament i amb menys esforços els seus objectius, ja sigui millorar la marca i el rendiment del seu esport de competició, fer esport de base, salut, aparença corporal o simplement trobar-se millor. També hi ha persones que han patit una lesió i han de tenir molta cura per recuperar-se i no lesionar-se de nou, persones amb problemes de salut diversos: mobilitat reduïda, fibromiàlgia, cardiovasculars, osteoporosi, artritis, diabetis, artrosi, mal d’esquena, etc.

* Servei que s’ha d’abonar a part. Els Abonats Totals gaudeixen de grans descomptes, demana informació al personal tècnic o al taulell d’Atenció al Client.

* Beneficiat del 20% de descompte a partir de la segona compra, en abonaments de 10 sessions d’entrenador/a personal, dintre del mateix any.

El principal motiu pel qual l’entrenador/a personal està de moda és perquè els entrenaments són:

1. PERSONALITZATS
Perquè el disseny es fa conjuntament amb tu en funció de les teves característiques, objectius, interessos i preferències. Plans de treball específics per: reforç en la recuperació funcional, musculació, tonificació, millora estètica de la imatge, preparació de proves físiques per a oposicions, accés a l’INEFC, bombers, etc. Adaptació de l’entrenament per a gent amb discapacitats o mobilitat reduïda.

2. SEGURS
Perquè el teu entrenador/a es dedicarà exclusivament a tu. Cada moviment serà controlat i guiat per a la teva seguretat, evitant situacions de risc que puguin acabar en una lesió. Només faràs allò que siguis capaç de fer. El teu entrenador/a vetllarà per la teva salut.

3. EFICAÇOS
Perquè t’ajudarà a optimitzar el temps, a estalviar energia i costos innecessaris, a fer un entrenament efectiu i a aconseguir més i millors resultats en menys temps.

4. MOTIVADORS
Pel compromís que tens amb l’entrenador/a, la constància serà la clau per gaudir i assolir allò que et proposis.
Seguint la planificació de l’entrenament obtindràs la motivació necessària per continuar fent la teva activitat, per descobrir nous mètodes de treball i formes més efectives que et demanen cada vegada un pas més endavant en els teus objectius.

Val la pena tenir entrenador/a, és el camí més curt per aconseguir el millor de tu.