fbpx

APRÈN AMB NOSALTRES!

Cursos de natació 2019 / 2020

CURSOS PER A NADONS AMB FAMÍLIES
Activitat aquàtica on el nadó, conjuntament amb un o ambdós progenitors, inicia el seu contacte amb el medi aquàtic, dins d’un entorn de joc, plaer, afectivitat, etc. Es tracta de sessions de 30 minuts on s’estimula de forma primerenca el nadó i es comparteixen experiències i vivències inigualables. L’objectiu serà que el nadó tingui una aproximació al medi, començi a realitzar desplaçaments, equilibris, flotacions i petites immersions a l’aigua.

NATACIÓ PER A ESCOLES
Programa especialment dissenyat per aconseguir els objectius definits en les unitats didàctiques curriculars de cada curs.
Grups reduïts i nivells homogenis per facilitar l’aprenentatge des de P3 fins a 3er de primària.

NATACIÓ PER A ESCOLES BRESSOL
Programa específic per iniciar i familiaritzar els més petits amb l’aigua.
Són sessions divertides i segures que es realitzen a la piscina petita amb aigua calenta. S’utilitza gran varietat de material aquàtic per estimular la percepció i la motricitat de l’infant.

CURSOS DE NATACIÓ PARTICULARS (extraescolars)
Cursos dissenyats especialment per a l’aprenentatge de la natació i la millora de la tècnica, en tots els seus estils, segons el nivell dels participants.
Sessions de 45 minuts, dinàmiques i motivadores, ja que es fan en grups reduïts i de nivells homogenis.
Cursos des de 2 anys fins a 15, amb opció de fer una o dues sessions setmanals.

ESCOLA DE NATACIÓ
Sessions de 45 minuts, dinàmiques i motivadores per a canalla d’entre 10 a 15 anys.
Opció de fer més d’una sessió setmanal.

ESCOLA NATACIO

CURSOS DE NATACIÓ PER A PERSONES ADULTES
Adreçats a l’aprenentatge de la natació o al perfeccionament de la tècnica, segons el nivell de cadascun. Sessions de 45 minuts, dinàmiques i divertides en grups reduïts i homogenis. Hi ha diferents possibilitats horàries.

CURSOS DE NATACIÓ PER A GENT GRAN
Aprenentatge de la natació en sessions de 45 minuts per poder assolir suficient autonomia i poder gaudir de l’aigua de forma segura i divertida tot aconseguint beneficis físics i psíquics. Grups reduïts i homogenis.

NATACIO gent gran

CURSOS INTENSIUS DE JULIOL
Curs d’una sessió diària (de dilluns a divendres) de 45 minuts, on l’infant aprèn i progressa ràpidament. És el millor mètode per millorar la tècnica i consolidar els aprenentatges.
Grups reduïts i homogenis. Cursos des de 2 anys fins a 15.

* Els abonats/des i fills d’abonats/des gaudeixen d’un 20% de descompte si aquestes activitats.