fbpx

Noves Tarifes 2019

Informació addicional de les noves tarifes

Consulta el nou Tarifari de Preus 2019:  > Tarifari 2019

Noves Tarifes = Tenim de tot i mes..

A elComplex  mantenim un fort compromís tant amb els nostres clients com amb la societat que ens envolta. La filosofia d´elComplex, que sintetitza l’eslògan “Fem esport, fem Salut”, considera l’activitat física com un mitjà per a mantenir un bon estat de salut a qualsevol edat o condició.
A més, promovem la pràctica de l’esport en companyia i així ho promovem per mitjà de quotes familiars i promocions per a amics. Intentem que a les nostres instal·lacions es visqui un ambient alegre, confortable i familiar, que les converteix en el eix social de la vida dels municipi.

Presentem una nova proposta d’oferta de serveis adaptades a les vostres necessitats, el que suposa implementar unes noves tarifes d’abonaments i matricules que puguin anar en consonància amb els costos d’aquests, la realitat actual de la ciutat, i el cicle de vida dels serveis d’activitat física.

Tots els processos i activitats que realitza elComplex es gestionen sota els paràmetres de qualitat. La política de qualitat, que és d’aplicació a totes les activitats de l’organització, situa el a client en l’esglaó més alt de la nostra escala de prioritats, per tal d’adequar el servei a les vostres necessitats. Aquest model de gestió, auditat externament de manera anual per l´ajuntament, ens permet disposar d’un alt nivell de qualitat en tots els processos de les nostres instal·lacions.

D’aquesta manera garantim la unitat de criteri, per aquest motiu  incorporem una matricula a preu únic de 35 € per totes les categories de nous abonaments.

Existiran tres tipus d’abonaments, cada un d’ells tenen associats un serveis determinats. De la mateixa manera dins de la cada tipus pot existir diferents opcions d’horari o tipologia d’edat .

Si ja coneixies els nostres abonaments i vols veure les diferències amb els nous fes click al següent enllaç:

> Comparativa d’abonaments