European Polo Championships de BCN 2018

Water Polo

El Complex Municipal de Piscines serà la seu de dotze seleccions nacionals masculines i femenines de nou països que participaran en l’Europeu de Barcelona el juliol.

El Complex Municipal de Piscines de Sant Feliu de Llobregat acolliran els entrenaments d’una part de les seleccions nacionals que participaran en el proper Campionat d’Europa que se celebrarà a Barcelona el juliol. El Comitè organitzador de la 33a LEN European Polo Championships de BCN2018 ha escollit al Club Natació Sant Feliu i la instal·lació baixllobregatina, ja que reuneixen les condicions adequades. El Complex serà seu d’entrenaments d’un total de 12 seleccions nacionals masculines i femenines de fins a nou països entre els dies 14 i 27 de juliol de 2018.

Si no hi ha cap contraindicació de seguretat, les grades romandran obertes per tal que la ciutadania pugui veure i gaudir dels entrenaments de les seleccions i poder contactar amb els jugadors i jugadores a la sortida dels seus entrenaments.
Les seleccions nacionals masculines que utilitzaran les instal·lacions són Montenegro, Grècia, Itàlia, Romania, Eslovàquia Geòrgia i Turquia. Mentre que les seleccions femenines seran Grècia, Itàlia, Croàcia, Sèrbia i Turquia.

Els entrenaments de les seleccions per a l’Europeu de Waterpolo de Barcelona tindran la següent afectació per als abonats:

Els vestidors esportius, tant masculí com femení, es tancaran del 14 al 28 de juliol; des de les 9.30h fins les 22h.

La piscina de competició romandrà tancada per abonats des de la mitja hora abans de l’entrenament per al muntatge del camp.

Podreu veure tots els entrenaments des de la grada de la piscina de competició.

Consulta aquí els entrenaments de seleccions per conèixer l’afectació i veure als millors equips d’Europa entrenar.