El Complex Solidari

Campanya de recollida d'aliments

Del 20 de novembre al 22 de desembre

El Complex posa en marxa la novena edició del “El Complex Solidari 2017” que conjuntament amb altres entitats de la nostra ciutat iniciem el proper dilluns dia 20 de novembre i fins al dia 22 de desembre de 2017, la campanya de recollida d’aliments per a lliurar als bancs d’aliments de Sant Feliu.

Amb l’objectiu de contribuir de la millor manera amb aquelles persones i famílies que donat l’entorn econòmic en el que vivim necessiten d’ajuda. Amb aquesta acció ajudarem a combatre la fam a la nostre població a més de donar un exemple d’ètica moral amb la vostra ajuda i mobilitzant tota la societat de Sant Feliu (solidària per definició), perquè faci la seva aportació al projecte solidari.

El Complex farà de receptor i punt de recollida dels aliments, col·laborant a la difusió del projecte solidari i aconseguint amb aquesta acció la màxima participació ciutadana.

Productes més necessaris: Llet, cacau en pols, cafè soluble, farina, sucre, oli, cigrons, mongetes, fideus, espaguetis, caldos, cereals, galetes, conserves(tonyina, sardines, patés, tomàquet fregit…) conserves precuinades, productes nadalencs.

Productes infantils: Potitos de fruita, Llet de nadons…